„Megújuló energiák 3.”-elkészült a lakásfelturbózás 😊

Friss! Lakásfelújítási támogatás a gyermekes családoknak
2020-10-16
Megjelentek a lakásfelújítási támogatásra vonatkozó szabályok
2020-11-25

„Megújuló energiák 3.”-elkészült a lakásfelturbózás 😊

Bő két és fél hónap az ötlet felmerülésétől, és megrendelőm már új, fiatalos, skandinávos lakásában szürcsölgetheti a gőzölgő kakaót vagy épp egy pohárka finom bort kanapéján bekuckózva kislányával együtt, aki szintén odavan új szobájáért.

Nagy dolgokat nem kellett csinálni, csak kis „ráncfelvarrás” történt. Festettünk, padlót cseréltünk, falakat öltöztettünk, itt-ott kicsit modernizáltunk, és az eredmény szerintem magáért beszél. A színes, kicsit összevissza lakásból egy sokkal letisztultabb, nyugalmat árasztó otthont sikerült kialakítani, nem mellesleg a költségeket nagyon szépen kordában tartva (bútorok többsége is áruházakban került kiválasztásra, kevés készült asztalos által).

Az előszobában a régi beépített szekrény helyére új, szinte láthatatlan beépített szekrény került, illetve egy, a lakás hangulatához illő előszobafal ékesíti a bejárati ajtóval szembeni falat.

Előtte

 

Tervek

 

Utána

   

 

A konyhában csak fogantyúkat, pultot, lámpát, függönyt cseréltünk a festés és a padlócsere mellett, valamit új asztal, székek és mosogató díszeleg. A fugát is befestettük egy kellemes szürkére. A kevés változtatás mellett is sokkal modernebb hatást értünk el.

Előtte                                                                                                                              Utána

 

 

A gyerekszoba kis tulajdonosa igazi csajos, de vagány szobára vágyott. Elbúcsúztunk a kislánykorra emlékeztető díszítő elemektől, és örömmel üdvözöltük az igazi pinkes-szürkés tiniszobát (ahol azért még mindig találtunk helyet a játékoknak, csecsebecséknek 😊)! Természetesen helyet kaptak a kis tehetséges úszóbajnok érmei is 😊!

Előtte

   

Tervek

 

Utána

      

A legnagyobb változás a korábbi nappaliban történt. Egy térelválasztó lehetővé tette ügyfelem nagy álmát a külön kis hálórészre vonatkozóan. Három funkcióssá alakítottuk a helyiséget, lett egy „hálószoba”, mellette kis dolgozósarokkal, és térelválasztó segítségével létrejött egy kellemes nappalisarok. A falakra laminált padló burkolat került, gyönyörű összhangot teremtve falak, padló és bútorok között. A natúr faárnyalat és világos tejeskávés árnyalatok mellett helyett kapott a szürke, a türkiz és egy kis rosegold. Igazi vagány, nőcis, elegáns, de mégis fiatalos lett az összhatás!

Előtte

   

 

Inspiráció (ezt a képet látva bólintott rá a tulajdonos az újfajta elrendezésre)

Tervek

   

Utána

                 

Még finomhangolások hátra vannak, amitől még sokkal inkább magukénak érzik majd a lakást, majd kikerülnek a csecsebecsék, kedvenc képek, inspiráló dekorációk, de ezeket már a tulajdonosokra bízom.

Drága Barátném, nagyon boldog életet kívánok Nektek ebben a hangulatos kis otthonban!