Rólam

Kényelmes otthon a
hétköznapi embereknek...

Szeretettel üdvözöllek a TrendezdBe oldalon. Birkásné Tóbel Gabriella vagyok és ez itt az én álmom, történetem.


Volt egyszer egy kislány, aki imádott rajzolni, kreatívkodni, de az élet más területekre sodorta. Azonban a lelke mélyén mindig „alkotó művész” maradt, hol mesefalakat festett, hol lakást csinosítgatott, alaprajzokat tervezgetett, kertet, berendezést álmodott meg. Rólam szól a történet. Egy nap korábbi hivatásomat feladva megvalósítottam régi álmomat, és bár már nem húsz évesen, de újra beültem az iskolapadba, hogy új tudás és ismeretek birtokában tanácsokat adhassak olyan embereknek, akiknek nincs ötletük, elképzelésük, esetleg merészségük vagy nagyobb keretük, bár igényük lenne a harmonikus, szép otthonra.

Az én hivatásom a te otthonod szépítése

Egy egyszerű, az átlagosnál talán kicsit ügyesebb kezű, fiatalos, lendületes látásmódú nő vagyok, aki elhivatottnak érzi magát, hogy mások otthonát csinosítgassa.


Ha luxust, csillogást, egyedi dolgokat szeretnél, jó helyen jársz, de ha csak kevesebbet enged meg a költségvetés, akkor még inkább, számíthatsz rám, kitaláljuk a tökéletes megoldást. Segítek a kezdetektől, akár a számodra élhető és praktikus alaprajz kitalálásában is, még mielőtt a tervezőhöz mennél. Keress bátran, közösen megvalósítjuk a Te álmaidat is!

Első munkám

Imádok tervezgetni, válogatni, megvalósítani, így nem is volt kérdés, hogy izgalmas feladat lesz életem első megrendelése.


Jó pár évvel ezelőtt egy olyan ismerős fiatal pár újonnan épülő házát kellett a telek vásárlását követően megálmodni, akik jól ismerték a „fészekrakós hajlamaimat”. Együtt gondoltuk ki az alaprajzot. Jártuk együtt az üzleteket, egyezettünk a kivitelezővel, mesteremberekkel. Nem rendelkeztek nagy tőkével, de nem is igényeltek extra bútorokat, designer termékeket, felhasználtuk a régi bútoraik jelentős részét. Többön okos kis trükkökkel ráncfelvarrást végeztünk. Kereskedelmi forgalomban kapható bútorokat és általam tervezett egyedi beépített bútorokat használtunk fel. A végeredménnyel nagyon elégedettek voltak.

Stílusok, üzenetem

Számtalan divatos stílus közül válogathatunk, a modern vonaltól kezdve a skandinávon át egészen a klasszikus polgáriig.


Könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, így egy-két beszélgetés után meg tudom ítélni, hogy az adott család milyen lakásban szeretne élni, a most divatos, nagyon letisztult formák vagy a hagyományos lakás el- illetve berendezés, ami megnyeri a tetszésüket. A barátságos, otthonossággal fűszerezett modern stílus az én alapvető csapásirányom, de a többi mellékösvényt is kedvelem. Segítségemmel mindenki megtalálhatja a saját egyéni stílusát, kialakíthatja azt az otthont, ahol szívesen tölti az idejét, ahol imád élni a családjával, ahol boldog, ahol önmaga lehet, ha nem feltétlenül rendelkezik nagyon vastag pénztárcával, csak ügyesen kell átgondolni a lehetőségeket.

Álmodjuk és valósítsuk meg harmonikus otthonodat!